Young Adult kleurentest

Je persoonlijke gids bij een studie- en eerste baankeuze
Een studie- en eerste baankeuze is moeilijk. Waarom niet een klein beetje geholpen worden in je beslissing. De Young Adult kleurentest helpt je aan de hand van je motivatie een juiste studie- of eerste baankeuze te maken. Ook geeft het je inzicht in de relaties met mensen die het dichts bij je staan. Zodat je elkaar beter leert begrijpen.

 

Maar er is nog veel meer inzichtelijk: Jouw kleurrijke Ik


In het persoonlijke deel van het rapport geven we je een schat aan informatie. Om je zo gedetailleerd mogelijk inzicht te geven in hoe jij in elkaar zit, hebben we dit gedeelte onderverdeeld in een aantal hoofdstukken. Elk hoofdstuk neemt een deel van jouw leven onder de loep. Dit zijn onderwerpen die voor jou, in de fase van je leven waar je nu in zit, van belang is. De onderwerpen die we aanstippen zijn vanuit onderzoek onder jouw leeftijdsgenoten bepaald. 


Jouw Black-Box wordt véél kleiner!


Wat we met een Black-Box bedoelen? Een groot deel van jouw drijfveren is onbekend. Deels bij je omgeving, want je laat vaak niet het achterste van de tong zien. Hierdoor zullen mensen je vaak niet of minder goed begrijpen en een foute conclusie trekken uit hetgeen je zegt of doet. Maar andersom geldt precies hetzelfde: hoe mensen tegen jou aankijken en bepaalde reacties van jou verwerken blijft vaak onbesproken en dus onbegrepen. Al deze informatie over jezelf die niet gecommuniceerd wordt, noemen we de Black-Box. Verborgen maar o zo belangrijke informatie. Met de My Motivation Insights Kleurentest wordt de verborgen info in jouw Black-Box tot een minimum gereduceerd. Met veel minder conflicten en veel meer wederzijds begrip als logisch gevolg.

Door open te zijn naar anderen over wat je denkt en wat je profiel is maak je de communicatie ook gemakkelijker. Door vragen te stellen aan anderen kom je veel te weten over hoe zij naar jou kijken. Hoe meer informatie je krijgt over hoe je overkomt hoe beter. Openstaan voor feedback van anderen geeft je een mooie aanvulling op datgene wat je al weet over jezelf. 

Kijk onder aan de pagina voor een Young Adult DEMO rapport!

 

Voordelen van de Young Adult kleurentest

  • Geeft richting aan je studie- en eerste baankeuze
  • Inzicht in je sterke en minder sterke punten.
  • Beter communiceren met de mensen in je directe omgeving.

DOE DE YOUNG ADULT KLEURENTEST!

stir

Interesse in jouw drijfveren
en energiegevers?
Klik hier!