Over mij
Mijn naam is Ronald van Andel en ik ben eigenaar van Ronald van Andel Coaching. Ik ben geboren in 1961 te Weert, Limburg en woon samen met mijn partner Suzan. Ik heb twee dochters, Charlotte en Simone waar ik ook erg trots op ben.

Van oorsprong ben ik iemand die graag observeert en zich altijd afvraagt waaróm mensen de dingen doen die ze doen? Of waarom ze deze dingen juist niet doen. Ik ben inmiddels al ruim 20 jaar werkzaam in het HR vak en werk dagelijks met veel plezier en passie in een succesvolle organisatie waar de mens centraal staat. Vanuit mijn functie als HR-Manager en via intensieve management-, persoonlijk leiderschap- en coachprogramma’s die ik, zowel in teamverband als individueel, heb doorlopen, ben ik zelf ervaringsdeskundige. Daarnaast heb ik de HBO/WO opleiding tot Professioneel Coach en Team Coach aan de School voor Coaching te Leiden/Utrecht met succes afgerond. Het is mijn doel geweest om mijzelf goed te leren kennen, te weten waar ik sta in het leven en waar ik naar toe wil. Dit heeft geresulteerd in een kraakheldere spiegel van mijzelf waar ik op dit moment nog steeds de facetrand zelf aan kan - en mag- slijpen. Het levenspad dat ik heb mogen bewandelen heb ik zelf gecreëerd met behulp van een persoonlijke coach die mij daarbij heeft begeleid. Dit heeft mij enorm veel gebracht, iets dat ik ieder ander mens ook graag gun. Het is geen gemakkelijk te bewandelen pad, maar wel zéér zeker de moeite waard! Uiteindelijk hou ik mij alleen nog maar bezig met zaken waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg. Persoonlijk leiderschap, oftewel het in handen nemen van de regie over je eigen levenspad, zowel in je privé- als werksituatie, en het verwezenlijken van je dro(o)m(en) is ook voor jou weggelegd. Durf jij de uitdaging ook aan? Dan loop ik graag met je mee!

“Beweging, inspiratie en energie creëren door regelmatig stil te staan bij jezelf”, dat is het resultaat wat coaching je kan bieden.
 
Mijn kleurenprofiel:Meer weten? neem dan contact op!

stir

Interesse in jouw drijfveren
en energiegevers?
Klik hier!