Wat zijn jouw drijfveren?  Drijfveren/motivaties zijn een belangrijke factor in het begrijpen van gedrag. Zowel bij onszelf als bij mensen om ons heen. Waarom reageert iedereen anders op dezelfde situatie? Waarom is het met sommige mensen heel lastig om samen te werken en loopt het met anderen juist op rolletjes? Als je in werkgroepjes zit, waarom neemt de een de lead en is de andere de regelende uitvoerder? De antwoorden liggen vaak in een verschil in drijfveren. Hierdoor kan eenzelfde situatie op verschillende manieren geïnterpreteerd worden.

Iedereen heeft talenten. Je moet ze alleen leren herkennen, gebruiken en kunnen inschatten in welke omgeving ze het beste tot hun recht komen. Het inzicht krijgen in drijfveren is een belangrijke voorwaarde om je eigen gedrag en dat van anderen te begrijpen en waar nodig te sturen. De My Motivation Insights Kleurentest is een beproefd, gevalideerd en handig hulpmiddel om motivaties zichtbaar te maken. Met deze inzichten leer je jezelf en anderen om je heen beter begrijpen. Bovendien krijg je tips om je persoonlijke effectiviteit te verbeteren.

Deze tool geeft een grote meerwaarde aan HR Managers en Coaches m.b.t. in-, door- en uitstroom van medewerkers in een organisatie. Bewustwording van leidinggevende en medewerker inzake talenten en drijfveren, waar krijg ik energie van en waar lek ik energie op. Past een sollicitant in een profiel? Beter samenwerken! Beter leidinggeven! Inzicht in denken van jezelf en anderen. 

Vanaf 1 mei 2014 is Ronald van Andel Coaching officieel licentie houder van de My Motivation Insights gevalideerde kleurentest.
stir

Interesse in jouw drijfveren
en energiegevers?
Klik hier!