Nog meer weten over mijn specialisme?

Meer weten over de (startend) leidinggevende en teamontwikkeling programma's?
Maar ook voor alles m.b.t. de kleurentest, Waarden & Drijfveren of de TeamScan! Kijk op www.teamontwikkelingspecialist.nl
of bel: +31(0)6-46142390

Focus en specialisme

Nieuwe dienst; Focus en specialisme! Vanaf 1 januari 2019 zal de website; www.teamontwikkelingspecialist.nl worden gelanceerd. De laatste jaren heb ik mijn focus verlegt naar teamontwikkeling en het begeleiden van teams naar vak volwassenheid. Ik ga dit op een unieke en bijzondere manier aanbieden en alle inzichten daarvoor aanreiken zodat elk team alle skills in handen heeft om daadwerkelijk naar vakvolwassenheid te groeien.

Herregistratie Stir

Juni 2017
Wederom voor 5 jaar geregistreerd als professioneel Coach EN Teamcoach door de Stir. Kijk op: http://www.stir.nu
Stichting Registratie, kortweg StiR, is een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties en registers beheert van supervisoren, coaches en overige professioneel begeleiders. StiR is daarmee een onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland.

Opleiding Teamcoaching voltooid

Afgelopen week de opleiding Teamcoaching voor Professionals aan de School voor Coaching te Utrecht afgerond. Trots op deze mijlpaal.

Vervolg opleiding teamcoaching

Vervolg status opleiding Teamcoaching aan de School voor Coaching te Utrecht. ......... vandaag de laatste hand gelegd aan mij afstudeerproject teamcoaching. Met vertrouwen zie ik het eindresultaat tegemoet. In de eerste twee weken van september zijn de laatste twee afstudeerdagen gepland. Daarna mag ik mij erkend teamcoach noemen.

Jou succesvol laten zijn gaat verder dan coaching alleen........

Ook via sponsoring laat ik mensen, stichtingen en de medische wereld succesvol zijn. Niet met grote bedragen maar wel met een bijdrage op basis van welke doelen mij in het moment raken. Met veel vreugde heb ik een financiële of persoonlijke bijdrage mogen leveren aan a.o. RFTR (Ride For The Roses), Pink Ribbon, Cliniclowns, THHW (Toon Hermans Huis Weert), De Hersenstichting en War Child. Maar ook als orgaandonor.

Opleiding Teamcoaching, vervolg...........

Twee weken geleden het vierde en laatste blok van de opleiding teamcoaching gehad. Zeer intensief maar met een voldaan gevoel huiswaarts gekeerd. Nu nog veel lezen en het realiseren van de praktijkopdrachten. Deze bestaan uit het daadwerkelijk coachen van een echt team in een organisatie. Het team heb ik al gevonden. Aan de slag.

Stressmanagement

Op 12 april een workshop stressmanagement mogen bijwonen bij de school voor coaching in Leiden. Wat is stress en hoe kun je er mee omgaan. Hoe werkt stress in de hersenen? Mooie wijsheden over stress opgedaan. De toepassing is primair voor mijzelf een toegevoegde waarde maar zeker ook voor mijn klanten. Stress is namelijk de meest voorkomende stoor factor in het menselijk leven. Benut je lichaam als instrument. Een must voor elke coach.

Verdere ontwikkeling

Afgelopen dinsdag gestart met de leergang Teamcoaching aan de School voor Coaching te Utrecht. Een volgende stap in mijn professionele ontwikkeling als HR Manager bij Hertek BV. Werken in en met teams, een boeiende materie om te ontrafelen en het beste uit mensen binnen teams te halen. Welke bijdrage kan ik leveren om teams en individuen naar een hoger niveau te tillen. Ik ga het jullie vertellen........en laten zien. Wordt vervolgt.....

DEMO rapporten

Onlangs diverse DEMO rapporten toegevoegd als inkijk exemplaar wat een My Motivations Insights Kleurentest rapport jouw gaat bieden.

Vakanties voorbij

Website is verder aangepast en geeft daarmee toegang tot het portaal "My Motivation Insights". Vraag kleurentest aan en maak jouw drijfveren, verwerpingen, energiegevers en energie lekkers duidelijk. Leer beter communiceren met jouw omgeving. Leer anderen beter te begrijpen en respecteren. 

Verdieping in de kleurentest (Jouw kleurrijke ik)

Wat zijn jouw drijfveren?  Drijfveren/motivaties zijn een belangrijke factor in het begrijpen van gedrag. Zowel bij onszelf als bij mensen om ons heen. Waarom reageert iedereen anders op dezelfde situatie? Waarom is het met sommige mensen heel lastig om samen te werken en loopt het met anderen juist op rolletjes? Als je in werkgroepjes zit, waarom neemt de een de lead en is de andere de regelende uitvoerder? De antwoorden liggen vaak in een verschil in drijfveren. Hierdoor kan eenzelfde situatie op verschillende manieren geïnterpreteerd worden.

Licentiehouder, My Motivation insights.

Na een afgeronde studie bevoegd en gecertificeerd om door middel van de My Motivation Insights kleurentest profielen te kunnen analyseren, adequaat te kunnen terugkoppelen en verbanden te kunnen leggen tussen het individu en het team.

Kijk ook op: http://www.mymotivationinsights.com

Meer weten over jou eigen drijfveren? Neem contact op!

Altijd de gebaande wegen belopen?

Een antilope ontvlucht bij gevaar altijd via dezelfde weg aan zijn belager. Echter de wereld om ons heen verandert. Zo zitten er aan het opzoeken van veiligheid en het kiezen voor de veilige weg of altijd hetzelfde pad ook risico's.......................

 

 

Mijn kleurenprofiel!

Hoe ziet jouw kleurenprofiel er uit?

 

 

Sollicitatie advies

Vind je het moeilijk om een CV samen te stellen? Vind je het moeilijk om een sollicitatiebrief te schrijven? Tips nodig om een sollicitatiegesprek te voeren? Houding en gedrag tijdens een sollicitatiegesprek? Kleurentest om jouw drijfveren te ontdekken, waar krijg je energie van, waar krijg je absoluut geen energie van? In welke omgeving, soort bedrijf, functie pas je het best? Met welke leidinggevende kun je het best samenwerken? Behoefte aan professioneel advies? Neem dan contact op. 

Jou succesvol laten zijn zit tot in de haarvaten.

Afgelopen week orgaandonor geworden. Vaak aan gedacht maar nooit gedaan. Mijn doel is m.b.t. mijn vak en specialisme: "Jou succesvol te laten zijn". Na het zien van het spotje op de TV viel het kwartje meteen. Ik word donor en als het zover is en iemand kan een beter leven krijgen door een van mijn organen, laat ik automatisch weer iemand succesvol zijn. Gaaf toch? Voelt ontzettend goed.

Vuurloop.

Op 20 april 2013 zal ik zelf weer een coachsessie volgen bij Heidy en Benno Mallee (www.hartpad.nl) met als hoogtepunt een vuurloop. Coachsessie voor coaches. Ben erg benieuwd hoe e.e.a zal gaan verlopen. Ik zal mijn bevindingen zeker publiceren. wordt vervolgt................... Deze sessie ben ik blanco ingegaan, geen verwachtingen. Na een warme ontvangst, kennismaking met de overige professionals en een professionele inleiding zijn we gaan bouwen aan een mooie vuurstapel.

Gecertificeerd tot ADR Conflict Coach.

Per 1 januari ben ik gecertificeerd tot International ADR Associate Certified Conflict Coach. Dit houdt in een internationale erkenning als Conflict Coach. Voor meer informatie zie: www.adr-register.com

Bijscholing, Coach de coach sessie gehad in Schoorl.

In een ochtend nieuwe doelen bepaald voor het komende half jaar. Veel inspiratie en energie opgedaan en ik weet wat mij te doen staat. Focus op doelen maakt succesvol!

De kracht van communicatie.

Communiceren kan op vele manieren. Zie bijgaand filmpje en doe je eigen inspiratie op.

Nieuwe opdracht

Opdracht gekregen voor het starten van een nieuw coachtraject van een medewerker van een technisch onderhoudsbedrijf.
stir

Interesse in jouw drijfveren
en energiegevers?
Klik hier!