Conflict Coaching
Een pijnlijke en stressvolle aangelegenheid voor alle partijen zowel zakelijk als privé is een conflict. In de meeste gevallen staat niemand te wachten op of is bewust uit op een conflict, toch komt het nog regelmatig voor dat mensen, zowel zakelijk als privé in een conflict belanden. Hoe komt dit? Wat is dan een goede manier voor conflict hantering?
Als je er zelf niet meer uitkomt kan (Team)coaching een goede oplossing zijn. Een coach is een onafhankelijke partij die vaak inzicht en verdieping kan brengen en op een andere manier naar de situatie, de oorzaak, en het conflict kan kijken. Er wordt niet gekeken naar de verschillen, een coach kijkt naar de overeenkomsten en toegevoegde waarde die partijen aan elkaar hebben.
 
Concreet betekent dit voor jou dat het conflict helder in kaart wordt gebracht, waarbij uitgegaan wordt van mogelijkheden, overeenkomsten en belangen, die er zeker zijn. De oplossing zit hem in het verkregen inzicht door beide partijen en de bereidheid hier op een juiste wijze naar te handelen. In 95% van de gevallen is die bereidheid er uiteindelijk ook daadwerkelijk.
stir

Interesse in jouw drijfveren
en energiegevers?
Klik hier!